Feyenoord hoopt deze week wat te doen met één of twee spelers uit Premier League

'Feyenoord hoopt deze week wat te doen met één of twee spelers uit Premier League'

26 augustus om 14:55

Feyenoord hoopt in de laatste week van de transferwindow wat te gaan doen met één of twee spelers uit de Premier League, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers gaan een aantal drukke dagen tegemoet.

De prioriteiten op de transfermarkt liggen de komende weken bij een tweede doelman, middenvelder en rechterspits, zo wist het weekblad zondag al te melden. Daar doet VI nu nog een schepje bovenop. Eén of twee van de versterkingen moeten uit de Premier League worden gehaald, klinkt het.

Feyenoord oriënteert zich de laatste jaren sowieso steeds meer in Engeland. Zo werd afgelopen jaar Yankuba Minteh van Newcastle United gehuurd en datzelfde gebeurde deze transferzomer al met Hugo Bueno van Wolverhampton Wanderers en Ibrahim Osman van Brighton & Hove Albion.

Om welke spelers het nu nog gaat, is niet bekend. Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat één van de inkomende Premier League-spelers geen doelman zal zijn. De naam van Nick Olij wordt veelvuldig met Feyenoord in verband gebracht, en hij speelt bij Sparta Rotterdam. Aan de andere kant vertrekt er op zeer korte termijn naar alle waarschijnlijkheid wel een speler naar Engeland. Santiago Gimenez is heel dicht bij een transfer naar Nottingham Forest, zo schetst 1908.nl.