Waar en hoe laat wordt PSV - Go Ahead Eagles in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSV - Go Ahead Eagles in de Eredivisie uitgezonden?

1 september om 11:28
Laatste update: 1 september om 11:28

Zondag 1 september staat speelronde 4 van de Eredivisie op het programma, en daarin neemt regerend landskampioen PSV het in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. PSV heeft dit seizoen haar dominantie al duidelijk laten zien. De Eindhovenaren wonnen hun eerste drie wedstrijden overtuigend: een 5-1 overwinning op RKC Waalwijk, gevolgd door een 1-3 zege op Heracles Almelo, en een verpletterende 1-7 tegen Almere City. Met deze sterke start laat PSV zien dat ze opnieuw topkandidaat zijn voor het kampioenschap.

PSV - Go Ahead Eagles kijken

Go Ahead beleeft daarentegen een wisselvallige start van het seizoen. Na nederlagen tegen Fortuna Sittard (0-2) en Willem II (2-0), wisten ze zich enigszins te herpakken met een 2-0 overwinning op RKC Waalwijk. De ploeg uit Deventer zal hopen dat ze in het Philips Stadion voor een verrassing kunnen zorgen, maar de uitdaging om punten te pakken tegen het ontketende PSV lijkt groot.

Hoe laat begint PSV - Go Ahead Eagles?

De aftrap van PSV - Go Ahead Eagles is om 16.45 uur, en de wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog vind je hier.