Here we go: Ten Hag verwelkomt aanwinst van 50 miljoen bij United

Here we go: Ten Hag verwelkomt aanwinst van 50 miljoen bij United

27 augustus om 09:56

Manchester United heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De club van Erik ten Hag heeft de komst van middenvelder Manuel Ugarte afgerond, zo meldt Fabrizio Romano. Na weken van onderhandelingen zijn United en Paris Saint-Germain het eens geworden over een transfersom van vijftig miljoen euro, aangevuld met tien miljoen aan bonussen.

De deal werd bezegeld nadat de persoonlijke voorwaarden al in juli waren overeengekomen. Ugarte, die eerder al zijn zinnen had gezet op een overstap naar Manchester, zal binnenkort naar Engeland reizen om zich bij zijn nieuwe club te voegen. De Uruguayaan liet geen twijfel bestaan over zijn voorkeur: hij wilde alleen naar United, en de club was vastbesloten om hem binnen te halen.

Ten Hag heeft deze zomer flink geïnvesteerd in zijn selectie. Eerder werden Leny Yoro, Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui al naar Old Trafford gehaald.

De 23-jarige Ugarte had nog een contract tot medio 2028 in Parijs. Voor de Fransen speelde hij in totaal 37 officiële wedstrijden, waarin hij drie assists gaf. De controleur kwam daarvoor in actie voor Sporting CP en FC Famalicão in Portugal.