Hierdoor is de transfer van Justin Bijlow naar Southampton mislukt

Waarom gaat de transfer van Justin Bijlow naar Southampton niet door?

27 augustus om 17:32

Justin Bijlow leek op weg naar een avontuur in de Premier League. De doelman van Feyenoord nam afgelopen zondag emotioneel afscheid van Het Legioen en bereidde zich voor op een transfer naar Southampton. De deal leek rond, maar tot ieders verrassing blijft Bijlow toch in Rotterdam. VoetbalNieuws.nl legt je uit hoe dit kan.

Hierdoor gaat de transfer van Justin Bijlow naar Southampton niet door

De transfer ketste af na de medische keuring. Bijlow onthulde op Instagram dat Southampton en Feyenoord een meningsverschil hadden over de behandeling van een oude blessure. Hoewel de keeper benadrukt dat hij volledig fit is en geen hinder ondervindt van de blessure, kon er geen akkoord worden bereikt over de aanpak. Hierdoor besloot Southampton af te zien van de deal.

Bijlow keert nu terug naar Feyenoord, waar hij opnieuw moet concurreren met Timon Wellenreuther om de positie onder de lat. Eerder dit seizoen raakte Bijlow zijn basisplaats kwijt aan de Duitser, wat hem ertoe bracht om de stap naar Engeland te overwegen. De vraag blijft nu of Feyenoord op zoek gaat naar een nieuwe doelman, of dat Bijlow zijn plek kan heroveren.

Met de transferperiode nog open, is het afwachten of er verdere ontwikkelingen zullen volgen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bijlow (@justinbijlow)