'Ajax heeft Engelse doelman nog niet uit het hoofd gezet'

'Ajax heeft Engelse doelman nog niet uit het hoofd gezet'
27 augustus om 18:18
Laatste update: 27 augustus om 18:19

Ajax heeft nog steeds interesse in Aaron Ramsdale, maar de hoge vraagprijs van Arsenal blijft een struikelblok, zo meldt Sky Sports. De Amsterdammers willen de Engelse doelman huren, maar Arsenal staat enkel open voor een huurdeal met een verplichte koopoptie. Ook Southampton, Bournemouth en Wolverhampton Wanderers volgen de situatie van dichtbij.

Volgens Sky Sports volgt Ajax de situatie van Ramsdale al de hele zomer. Een eerder bod om Ramsdale te huren werd door Arsenal afgewezen. De Londenaren willen bij een verhuur een verplichte koopoptie toevoegen, wat voor veel geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax, een te hoge drempel blijkt.

Naast Ajax toont ook Southampton interesse in de Engelse doelman. Na het afketsen van de transfer van Justin Bijlow overwegen The Saints opnieuw een bod op Ramsdale. Het is echter nog onduidelijk of deze deal in de laatste uren van de transferperiode zal worden gesloten.

Er is tevens een kans dat Diant Ramaj nog vertrekt bij Ajax, en ook een vertrek van Jay Gorter wordt niet uitgesloten. Ajax zou eventuele opbrengsten van een transfer willen herinvesteren om hun doelmanpositie te versterken.