'Ten Hag wil zijn voorhoede versterken en denkt aan ruildeal met Chelsea'

'Met deze ruildeal wil Ten Hag zijn voorhoede gaan verbeteren'
27 augustus om 18:35

Manchester United heeft gesprekken geopend over een verrassende ruildeal met Chelsea waarbij Raheem Sterling en Jadon Sancho van club zouden wisselen. Dit meldt The Telegraph. United wil profiteren van Sterling's situatie bij Chelsea, waar hij buiten de selectie is gezet.

Raheem Sterling is bij Chelsea op een zijspoor beland, maar kan mogelijk de overstap maken naar Manchester United. In ruil daarvoor zou Jadon Sancho de omgekeerde weg bewandelen. United is vastbesloten om geen transferbedrag te betalen voor de komst van Sterling en probeert de deal rond te krijgen door Sancho in de ruil te betrekken.

Sterling is uit de gratie geraakt bij Chelsea en werd zelfs uit de selectie gezet voor de seizoensopener. Chelsea zou bereid zijn een deel van zijn salaris van meer dan 300.000 pond per week te blijven betalen. Ondertussen is Sancho, die in Londen is geboren, al langer een doelwit van Chelsea. De aanvaller begon zijn carrière in de jeugd van Watford en maakte via Manchester City en Borussia Dortmund zijn weg naar Manchester United.