'Bulgaarse doelman blijft in beeld bij Feyenoord, ondanks terugkeer Bijlow'

'Bulgaarse doelman blijft in beeld bij Feyenoord, ondanks terugkeer Bijlow'

27 augustus om 19:20
Laatste update: 27 augustus om 19:38

Justin Bijlow zag dinsdag zijn transfer naar Southampton afketsen en keerde terug bij Feyenoord. De afgelopen dagen passeerden al enkele mogelijke opvolgers de revue. Toch is het volgens het Algemeen Dagblad niet ondenkbaar dat de Rotterdammers zich alsnog met een doelman gaan versterken. 

Voor Dennis te Kloese, directeur van Feyenoord, betekent de terugkeer van Justin Bijlow dat hij niet meer in gesprek hoeft met Sparta om Nick Olij los te weken, zo meldt het Algemeen Dagblad. Plamen Andreev van Levski Sofia blijft nog steeds in beeld als een optie voor de toekomst, hoewel het onduidelijk is of de jonge Bulgaar interesse heeft in een rol als derde keeper bij Feyenoord.

De krant meldt dat Te Kloese ondanks de terugkeer van Bijlow nog niet achterover kan leunen. Met het sluiten van de transfermarkt in zicht, blijft Aston Villa serieus geïnteresseerd in Lutsharel Geertruida. De Engelse club heeft echter moeite om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen zonder eerst spelers, zoals Diego Carlos, te verkopen. Daarnaast houden verschillende clubs nog steeds een oogje op spits Santiago Giménez. Te Kloese heeft ook nog de taak om naast de recent gehuurde Uruguayaanse verdediger Facundo González, op zoek te gaan naar een extra middenvelder en aanvaller om de selectie van Feyenoord te versterken.