'PSV ontkent transfergerucht en wil Itakura-deal snel beklinken'

'PSV ontkent transfergerucht en wil Itakura-deal snel beklinken'
27 augustus om 19:31
Laatste update: 27 augustus om 19:40

PSV zal in de laatste dagen van de transfermarkt nog flink aan de bak moeten. De Eindhovenaren willen zich met drie verdedigers gaan versterken, maar nog altijd is er geen witte rook vanuit Eindhoven. 

PSV's nummer één kandidaat voor de positie van centrale verdediger is momenteel Ko Itakura. De oud-Groninger maakt indruk bij Borussia Mönchengladbach en PSV zal het transferrecord moeten verbreken om de Japanner in te lijven. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog altijd in onderhandeling is met de club uit de Bundesliga, nadat een bod van 11,5 miljoen euro niet voldoende bleek. 

Volgens Franse media was PSV ondertussen ook in gesprek met Layvin Kurzawa, maar dat is volgens de krant uit z'n verband gerukt. "In Frankrijk wordt gemeld dat de voormalig linksback van Paris Saint-Germain dicht bij een akkoord is met PSV, maar die conclusie wordt in Eindhoven nergens herkend. Kurzawa is niet wedstrijdfit en heeft de afgelopen drie seizoenen amper gespeeld", zo meldt het Eindhovens Dagblad. 

PSV wil deze laatste week van de transferperiode een rechtsback, linksback en een centrale verdediger vastleggen. De Nederlandse transfermarkt sluit maandag 2 september.