Dit bedrag moet PSV betalen voor de diensten van Ko Itakura

Mogelijk transferrecord: dit bedrag moet PSV betalen voor Ko Itakura

27 augustus om 12:51
Laatste update: 27 augustus om 14:24

PSV staat voor een belangrijke transferweek waarin de club mogelijk een recordbedrag moet neerleggen om Ko Itakura over te nemen van Borussia Mönchengladbach. De Eindhovense club heeft nog een budget van 25 tot 30 miljoen euro beschikbaar voor versterkingen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV hard werkt aan de transfer van Itakura, maar de Duitse club lijkt vast te houden aan een vraagprijs boven de vijftien miljoen euro. Dat bedrag zou een nieuw transferrecord betekenen voor PSV, dat eerder Jerdy Schouten en Hirving Lozano voor vijftien miljoen euro binnenhaalde. Schouten, die afgelopen zomer werd aangetrokken, bleek een schot in de roos.

Naast de transfers van Itakura en Lodi is technisch directeur Earnest Stewart ook druk met mogelijke uitgaande transfers. Walter Benítez en Olivier Boscagli worden in verband gebracht met respectievelijk Atlético Madrid en Brighton & Hove Albion. Ook Joey Veerman en Johan Bakayoko kunnen mogelijk nog vertrekken.

Met de sluiting van de transfermarkt in zicht, zal PSV de komende dagen moeten knallen om de selectie van Peter Bosz klaar te stomen voor de Champions League.