Johan Bakayoko gaat mogelijk zijn contract verlengen bij PSV, aldus De Telegraaf

'Forest probeerde het ook bij Bakayoko, die mogelijk contract verlengt bij PSV'

28 augustus om 07:36

Het lijkt rustig rondom Johan Bakayoko, maar de aanvaller van PSV kreeg ook deze transferzomer aanbiedingen. Volgens De Telegraaf wilden Nottingham Forest en Al Hilal met de 21-jarige Belg aan de slag, maar die heeft afgezegd. Bakayoko heeft zelfs een nieuw contractvoorstel van de Eindhovenaren in beraad.

Rond de naam van Bakayoko zingen al langere tijd namen als Paris Saint-Germain, Liverpool en Chelsea, maar de namen van die clubs hebben we deze transferzomer maar weinig rondom zijn persoon gezien. Volgens de ochtendkrant is het echter niet stil geweest rondom de buitenspeler. Zo wees hij aanbiedingen van Al Hilal, maar ook Nottingham Forest af. De Engelsen vissen wel meer in de Eredivisie, want ook Santiago Gimenez en Brian Brobbey werden de laatste dagen veelvuldig aan The Tricky Trees gelinkt.

Om veilig te stellen dat Bakayoko ook dit seizoen in de Eredivisie speelt, heeft PSV hem een nieuw contractvoorstel gedaan. De landskampioen wil het tot 2026 lopende contract met een jaar verlengen. De speler en zijn management hebben het voorstel nu in beraad, klinkt het.

Bakayoko is in ieder geval al lekker op dreef in de Eredivisie. De Belg is momenteel dan weliswaar geblesseerd, maar gaf één assist en maakte twee goals in de wedstrijden die hij tegen RKC Waalwijk en Heracles Almelo in de Eredivisie speelde.