Waar en hoe laat wordt Internazionale - Atalanta in de Serie A uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Internazionale - Atalanta in de Serie A uitgezonden?

28 augustus om 13:18

Komend weekend staat er een boeiende wedstrijd op het programma in de Serie A. Internazionale, de regerend Italiaans kampioen, ontvangt Atalanta in het Stadio Giuseppe Meazza. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Internazionale - Atalanta in de Serie A

Inter begon het seizoen met een 2-2 gelijkspel uit bij Genoa en wist vervolgens met 2-0 te winnen van Lecce. De ploeg van Simone Inzaghi wil dit weekend de aansluiting bij de top behouden en hoopt op een overwinning tegen Atalanta. De gasten uit Bergamo hadden een wisselvallige start met een overtuigende 0-4 zege tegen Lecce, gevolgd door een nipte 2-1 nederlaag tegen Torino. Voor de Nederlanders op het veld wordt het een bijzondere ontmoeting, met Stefan de Vrij en Denzel Dumfries aan de kant van Inter en Marten de Roon en Mitchel Bakker bij Atalanta.

Waar kun je Internazionale - Atalanta kijken?

De wedstrijd tussen Internazionale en Atalanta begint vrijdag 30 augustus om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.