'Wolverhampton weigert fors miljoenenbod Feyenoord op middenvelder'

'Wolverhampton wijst indrukwekkend bod Feyenoord op middenvelder af'
28 augustus om 14:05

Volgens het Franse medium L'Équipe heeft Feyenoord een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op Boubacar Traoré, de Malinese middenvelder van Wolverhampton Wanderers. De Engelse club heeft dit bod echter afgewezen. Traoré, die nog een contract heeft tot 2027, staat ook in de belangstelling van Borussia Mönchengladbach.

De 23-jarige Traoré, die eerder voor FC Metz speelde, werd in 2022 door Wolverhampton gehuurd en een jaar later definitief overgenomen voor elf miljoen euro. Zijn spel op het middenveld heeft de interesse gewekt van meerdere clubs, waaronder Feyenoord, dat nu met een afgewezen bod zit. De Rotterdammers zouden hem zien als mogelijke opvolger van de naar Brighton & Hove Albion vertrokken Mats Wieffer.

Feyenoord zal waarschijnlijk een hoger bod moeten uitbrengen om de Engelse club te overtuigen. Nog nooit eerder betaalde de club een dergelijk groot bedrag voor een speler. Ondertussen blijft ook Mönchengladbach geïnteresseerd, wat de transferkansen voor Feyenoord verder bemoeilijkt. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de Rotterdamse club in hun poging om Traoré binnen te halen.

In dit artikel kom je meer te weten over de speler Traoré.