'PSV ziet komst van gewilde linksback steeds onwaarschijnlijker worden'

'PSV ziet komst van gewilde linksback steeds onwaarschijnlijker worden'

28 augustus om 14:30

PSV lijkt steeds minder kans te maken op de komst van Renan Lodi. Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad is het inmiddels zelfs onaannemelijk dat de Braziliaanse linksback van Al Hilal nog naar Eindhoven komt. Eerder deze week leek zijn overgang nog dichtbij, maar de situatie is sindsdien sterk veranderd.

Het aantal alternatieven op linksachter droogt langzaam op voor PSV. Namen zoals Owen Wijndal en Patrick van Aanholt kwamen voorbij, maar op deze opties is door PSV niet doorgepakt. Naast Lodi heeft PSV nog steeds de focus op Ko Itakura. De club is al weken in onderhandeling met Borussia Mönchengladbach over de Japanse verdediger, maar een doorbraak laat op zich wachten. Hoewel er berichten waren over een akkoord, zijn deze inmiddels ontkracht. PSV zal waarschijnlijk het eigen transferrecord moeten breken om Itakura naar Eindhoven te halen.

Met nog enkele dagen te gaan tot de transferdeadline, wordt de druk op PSV groter om snel tot zaken te komen. De clubs uit de top vijf competities van Europa mogen vanaf vrijdag geen spelers meer inschrijven, wat de mogelijkheden voor PSV verder beperkt.