'Feyenoord verhuurt opnieuw veelbelovend talent aan FC Dordrecht'

'Feyenoord verhuurt opnieuw veelbelovend talent aan FC Dordrecht'

28 augustus om 15:08

Feyenoord stuurt Jaden Slory op huurbasis naar FC Dordrecht, als onderdeel van de samenwerking tussen beide clubs, zo meldt 1908.nl. De negentienjarige vleugelaanvaller verlengde onlangs zijn contract tot 2027 en gaat nu tijdelijk naar de Keuken Kampioen Divisie om ervaring op te doen.

Slory, die zijn opleiding bij Feyenoord heeft genoten, maakt deze stap zonder dat FC Dordrecht een optie tot koop heeft. Feyenoord ziet namelijk nog volop toekomst in de jonge speler en wil hem niet kwijt, maar wel laten rijpen in de Keuken Kampioen Divisie. Bij FC Dordrecht zal Slory samenwerken met trainer Melvin Boel, met wie hij eerder bij Feyenoord al heeft gewerkt.

Hoewel Slory nog wacht op zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord, heeft hij al 52 wedstrijden gespeeld voor het Onder 21-team, waarin hij negentien keer scoorde en negen assists gaf. Daarnaast wist hij in de UEFA Youth League drie keer het net te vinden in vijf wedstrijden. Bij FC Dordrecht hoopt Slory nu op meer speelminuten om zich verder te ontwikkelen.