'Ajax en Feyenoord zetten vol in op komst van Zuid-Koreaanse middenvelder'

'Ajax en Feyenoord zetten vol in op komst van Zuid-Koreaanse middenvelder'

29 augustus om 13:38

Feyenoord en Ajax zitten achter Hwang In-Beom aan, melden Servische media.. De 27-jarige smaakmaker van Rode Ster Belgrado zou in de laatste dagen van de transferperiode wel eens een transfer kunnen maken.

Feyenoord en Ajax zouden nog werk willen maken van de middenvelder. Het slot van de transferperiode komt er aan, maar voordat de pret is afgelopen, hopen beide clubs nog spelers te halen, waaronder In-Beom. In Amsterdam zou men al een bod van zeven miljoen euro hebben verstuurd. Het idee leeft dat de middenvelder een transfer heeft verdiend en mag vertrekken van Rode Ster. Feyenoord zou eveneens een bod hebben uitgebracht.

Afgelopen jaar trok In-Beom nog voor 5,5 miljoen euro van Olympiakos naar Rode Ster en daar groeide hij uit tot de sterspeler. Binnen een jaar lijkt de Zuid-Koreaan al weer te vertrekken. Door het Servische Mozzart Sport wordt hij als een wonder omschreven en is hij de beste speler in Servië. Bij Rode Ster ligt de middenvelder nog twee jaar vast, maar zij beraden zich momenteel over de Nederlandse biedingen.