'PSV handelt razendsnel en heeft defensieve versterking zo goed als binnen'

'PSV handelt razend snel en heeft defensieve versterking zo goed als binnen'
29 augustus om 19:27
Laatste update: 29 augustus om 19:43

PSV staat op het punt om Rick Karsdorp binnen te halen. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zijn alle afspraken rond en moet alleen de medische keuring nog plaatsvinden.

Karsdorp zou al gesproken hebben met trainer Peter Bosz. De 29-jarige speler lijkt vrijwel zeker mee te doen met PSV in de Champions League. De oud-Feyenoorder wordt gezien als de vervanger van Jordan Teze, die naar AS Monaco vertrokken is. PSV heeft snel gehandeld, nadat Karsdorp eerder op de dag zijn contract bij AS Roma zag ontbinden. De Nederlander kan daardoor nu transfervrij naar Eindhoven komen.

Mocht Karsdorp inderdaad bij PSV aansluiten, dan is PSV nog niet uitgewinkeld. De Eindhovenaren kampen met defensieve problemen en willen zich in het slot van de transferwindow versterken met rechtsback, linksback en een centrale verdediger. Ko Itakura is voor die laatse positie het toptarget van de Eindhovenaren. PSV heeft volgens verschillende bronnen inmiddels een bod uitgebracht op Japanner van ongeveer vijftien miljoen. Ook een linksback staat nog op het wensenlijstje. Hiervoor vielen de namen van Renan Lodi en Nicola Zalewski al, maar beide spelers lijken op dit moment niet de overstap naar PSV te maken.