'Mönchengladbach geeft PSV nul op het rekest voor Itakura'

'Mönchengladbach geeft PSV nul op het rekest voor Itakura'

29 augustus om 21:10
Laatste update: 29 augustus om 21:14

De kans dat Ko Itakura naar Eindhoven komt deze zomer lijkt steeds minder aannemelijk. PSV deed een bod van vijftien miljoen voor de oud-Groninger, maar volgens het Eindhovens Dagblad wil Borussia Mönchengladbach de verdediger niet kwijt. 

PSV heeft opnieuw van Borussia Mönchengladbach te horen gekregen dat Ko Itakura niet te koop is. De Eindhovenaren waren al geruime tijd geïnteresseerd in de Japanse centrale verdediger, maar een deal lijkt nu verder weg dan ooit. Hierdoor blijft de zoektocht naar een centrale verdediger voor PSV nog openstaan.

PSV deed eerder deze week al een aanbieding van 11,5 miljoen, maar zag deze direct afgewezen worden. Daarna kwamen de Endhovenaren terug met een bod van vijftien miljoen euro plus bonussen, waardoor Itakura de duurste inkomende transfer van de club zou worden. Ook dit bod lijkt dus niet voldoende om Mönchengladbach afscheid te laten nemen van de Japanner. 

Ondertussen lijkt de transfer van Rick Karsdorp wél bijna rond. De rechtsback, die transfervrij is na het ontbinden van zijn contract bij AS Roma, staat op het punt om zich bij PSV aan te sluiten. De club moet echter nog steeds een oplossing vinden voor de vacature in het hart van de verdediging.