'Feyenoord geeft niet op en komt met nieuw bod voor Red Bull Salzburg'

Feyenoord doet nieuw bod op Mads Bidstrup
1 september om 21:05

Feyenoord geeft niet op in de strijd om Mads Bidstrup. De Rotterdammers willen zich graag versterken met de middenvelder waarvoor Brian Priske zich hard maakt en hebben een nieuw bod gedaan. Ondertussen ligt de transfersom al boven de tien miljoen.

'Moeilijke onderhandelingen: Salzburg wijst bod van Bidstrup af', kopt het Oostenrijkse medium Bold over de huidige staat van de deal. 'Bedankt, maar nee bedankt. De twee clubs voerden de afgelopen dagen zware onderhandelingen over de dynamische middenvelder. De interesse van Feyenoord is zo groot dat de club meerdere biedingen heeft gedaan op de middenvelder.'

Waar Feyenoord dacht te kunnen bieden met bedragen onder de tien miljoen weet Bold te melden dat er minimaal een bedrag van acht nullen op tafel ligt. Daarmee zit het huidige bod van de Rotterdamse club al boven de tien miljoen euro. Echter blijft Red Bull Salzburg dus nee zeggen en kwam het nog niet tot een akoord. Mogelijk is een nog hoger bedrag nodig om Bidstrup los te weken. 

De 23-jarige Deen heeft een marktwaarde volgens Transfermarkt.com van rond de negen miljoen euro. Die prijs is dus al gepasseerd. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het naderen van de transferdeadline in Nederland. In Oostenrijk sluit de markt pas op 5 september en dus kan Red Bull Salzburg nog iets langer winkelen. Eerder haalden zij Stefan Bajcetic op huurbasis van Liverpool. De speler van de oude werkgever van Pepijn Lijnders speelt op dezelfde positie als Bidstrup.