Waar en hoe laat wordt Frankrijk - Italië in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Frankrijk - Italië in de Nations League uitgezonden?
6 september om 17:25
Laatste update: 6 september om 17:25

De Nations League biedt deze week een echte kraker met de wedstrijd tussen Frankrijk en Italië. Deze twee Europese grootmachten nemen het in poule A van divisie A tegen elkaar op, samen met België en Israël als latere tegenstanders. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Frankrijk - Italië in de Nations League kijken

Frankrijk, dat op het afgelopen EK strandde in de halve finales tegen Spanje, wil zich revancheren en met een sterke start hun ambitie bevestigen. Didier Deschamps staat nog steeds aan het roer van de Franse ploeg, wat stabiliteit en ervaring toevoegt. Italië, dat verrassend vroeg werd uitgeschakeld door Zwitserland in de achtste finales van datzelfde EK, wil onder leiding van Luciano Spalletti laten zien dat ze nog steeds bij de Europese top horen. Beide landen zijn erop gebrand om hun stempel te drukken in deze wedstrijd.

Op welke zender is Frankrijk - Italië?

Frankrijk - Italië wordt gespeeld op vrijdag 6 september om 20.45 uur in Parijs en is live te volgen via Ziggo Sport 3. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.