Hoeveel geld betaalde Feyenoord voor Hwang In-Beom en Jordan Lotomba?

Hoeveel betaalde Feyenoord voor aanwinsten Hwang en Lotomba?

2 september om 21:05

Op Transfer Deadline Day heeft Feyenoord twee verschillende transfers weten af te ronden. Hwang In-Beom en Jordan Lotomba zijn de nieuwe aanwinsten van de Rotterdammers. Hoeveel betaalde FeyenoordVoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Brian Priske kan na Transfer Deadline Day beschikken over twee nieuwe spelers. Feyenoord handelde kort voor de transferdeadline met OGC Nice en Rode Ster Belgrado. Met In-Beom en Lotomba heeft Priske een nieuwe middenvelder en verdediger in huis. Lutsharel Geertruida werd voor 25 miljoen verkocht en daardoor kon Feyenoord vrij de transfermarkt op. Het bedrag dat aan Geertruida werd verdiend is echter niet geheel opgegaan.

Welke transfersommen betaalde Feyenoord voor Hwang en Lotomba?

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord niet diep in de buidel te hoeven tasten voor de afgeronde transfers. In-Beom had een clausule van 8 miljoen euro, maar Dennis te Kloese onderhandelde met Rode Ster Belgrado en daardoor hoefden de Rotterdammers niet te voldoen aan die clausule. In totaal zal er 5.5 miljoen euro aan vaste bedragen overgemaakt worden naar Servië. Het transferbedrag dat betaald werd aan OGC Nice lag iets lager. Lotomba kostte Feyenoord in totaal 5 miljoen euro.