Waar en hoe laat wordt België - Israël in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt België - Israël in de Nations League uitgezonden?
6 september om 18:10
Laatste update: 6 september om 18:10

Het nieuwe seizoen van de Nations League gaat van start, en België neemt het in speelronde 1 op tegen Israël. Opvallend is dat deze wedstrijd niet in België wordt gespeeld, maar in Debrecen, Hongarije. Geen enkele Belgische stad wilde de wedstrijd hosten vanwege de lopende oorlog tussen Israël en Hamas, die ook in West-Europa voor onrust zou kunnen zorgen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

België - Israël in de Nations League

België wil een sterkere prestatie neerzetten nadat het op het afgelopen EK in de achtste finales werd uitgeschakeld door Frankrijk. Het team staat onder druk om in deze editie van de Nations League te presteren. Israël, dat zich niet kwalificeerde voor het EK, maakt voor het eerst deel uit van divisie A van de Nations League en wil zich bewijzen tegen sterke tegenstanders. Naast België en Israël zitten ook Frankrijk en Italië in deze zware poule, die op dezelfde avond tegen elkaar spelen.

Waar wordt België - Israël uitgezonden?

De wedstrijd tussen België en Israël begint op vrijdag 6 augustus om 20.45 uur en is live te volgen op Ziggo Sport 2. Mis niets van deze spannende confrontatie! VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.