Waar en hoe laat wordt Ierland - Engeland in de Nations League uitgezonden?

Waar is Ierland - Engeland te zien?
7 september om 14:32
Laatste update: 7 september om 14:32

In de UEFA Nations League is het tijd voor een heuze clash. De rivaliteit tussen Engeland en Ierland zal weer uitgevochten worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids.

Live Ierland - Engeland kijken

Engeland staat sinds kort onder leiding van interim-bondscoach Lee Carsley, na een goed Europees Kampioenschap waarin The Three Lions wederom de finale wisten te bereiken. Helaas bleek Spanje te sterk, waardoor Engeland opnieuw met lege handen stond in de finale. Carsley is de vervanger van de vertrokken Gareth Southgate en zal hopen de draad snel op te pakken en zijn ploeg klaarstomen voor nieuwe successen.

De rivaliteit tussen Ierland en Engeland gaat terug tot het jaar 1100, maar op het voetbalveld hebben de twee landen elkaar zeventien keer ontmoet. The Three Lions wonnen zes keer en staan daarmee aan de leiding in deze historische rivaliteit. Ierland won het duel drie keer, terwijl er acht keer een gelijkspel werd behaald. Deze wedstrijd belooft weer een intense strijd te worden tussen de twee aartsrivalen. Ierland - Engeland is een duel op het B-niveau. Dat komt omdat Engeland vorig seizoen is gedegradeerd uit divisie A.

Op welke zender is Ierland - Engeland te zien?

Ierland - Engeland wordt zaterdag 7 september 2024 om 18.00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.