Waar is Azerbeidzjan - Zweden te zien?

Waar en hoe laat wordt Azerbeidzjan - Zweden in de Nations League uitgezonden?

5 september om 07:50

De Nations League gaat weer beginnen en dus moeten ook Zweden en Azerbeidzjan weer aan de bak. In Group C, oftewel het derde niveau van het toernooi, staat veel op het spel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Azerbeidzjan - Zweden kijken

Zweden was niet aanwezig op het Europees Kampioenschap, wat het tweede grote eindtoernooi op rij was dat het land miste. Ook het WK 2022 ging aan Zweden voorbij. Tijdens de vorige editie van de UEFA Nations League degradeerde Zweden van League B naar League C, het derde niveau van het toernooi. Het Zweedse team zal vastbesloten zijn om deze editie sterker te beginnen en promotie terug naar League B af te dwingen.

Azerbeidzjan begint de UEFA Nations League met een thuiswedstrijd tegen Zweden, en daarmee start een nieuwe periode voor het nationale team. Van de laatste vijf duels won Azerbeidzjan tweemaal, verloor het tweemaal, en speelde het één keer gelijk. In 2023 stonden Azerbeidzjan en Zweden ook al tegenover elkaar. Zweden won het heenduel met 5-0, terwijl Azerbeidzjan in de return met 3-0 te sterk was, ondanks een rode kaart.

Op welke zender is Azerbeidzjan - Zweden te zien?

Azerbeidzjan - Zweden wordt donderdag 5 september 2024 om 18.00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport