Update uit Barcelona: dit is wanneer De Jong weer minuten kan gaan maken

Update uit Barcelona: dit is wanneer De Jong weer minuten kan gaan maken
5 september om 16:14

Frenkie de Jong staat al enkele maanden aan de kant. De Nederlander kampt met een enkelblessure, maar vanuit Spanje klinken er hoopvolle geruchten. VoetbalNieuws vertelt je wanneer de Nederlander weer zijn rentree kan maken.

De Jong staat al vijf maanden langs de kant. De Nederlandse middenvelder liep een fikse blessure op nadat hij in botsing kwam met Real Madrid-speler Federico Valverde. Ondanks wisselende berichten lijkt De Jong nu eindelijk klaar voor zijn rentree.

Wanneer kan Frenkie de Jong weer minuten maken?

De Jong kan zich volgens Relevo op gaan maken voor zijn rentree. Eerder werd er nog gesproken over een operatie, maar dat plan lijkt van de baan. Het medium stelt dat de Nederlander na de interlandperiode weer minuten kan gaan maken en stellen dat bronnen rondom de speler melden dat De Jong zich op maakt om weer te gaan trainen met de groep.

Mocht De Jong zich weer gaan melden bij Barcelona, dan zal het de strijd aan moeten gaan op het goed presterende middenveld. Wel kan de Nederlander rekenen op flink wat vertrouwen van zijn trainer. Hansi Flick benoemde De Jong tot derde aanvoerder.