Te Kloese twijfelt over dubbelfunctie: dit zegt de directeur van Feyenoord

Te Kloese twijfelt over dubbelfunctie: dit vertelt de directeur van Feyenoord er over

5 september om 17:57

Feyenoord kende een hectisch slot van de transferperiode. Er kwam een hoop werk op het bord van Dennis te Kloese te liggen en VoetbalNieuws vertelt je hoe de Feyenoord-directeur daar op terugkijkt.

Feyenoord wist op de slotdag nog tweemaal toe te slaan. De Rotterdammers hadden ook nog graag Assane Diao of Andreas Skov Olsen toe willen voegen aan de selectie, maar die deals vonden geen doorgang. Te Kloese stelt met een dubbel gevoel terug te kijken op de transferwindow en twijfelt over zijn rol binnen de club.

Hoe kijkt Te Kloese naar zijn rol binnen Feyenoord?

Te Kloese is bij Feyenoord zowel algemeen als technisch directeur. De meeste ploegen scheiden deze rollen, maar bij Feyenoord valt alles op zijn bord. Bij de NOS stelt hij te twijfelen of hij beide rollen op zich wil blijven nemen. "Daar ga ik over nadenken. Ik zou mijn collega's tekort doen als ik zou zeggen dat ik alles hier doe, want dat is helemaal niet zo. Ik moet kijken of ik, met de grote groei die we hebben doorgemaakt, misschien nog meer steun nodig heb dan ik nu al krijg."

Volgens hem is er een hoop goed gegaan de laatste jaren. "Toen ik hier begon heb ik gezegd dat we ons echt op voetbal moesten richten. Ik denk dat dat drie jaar later op een punt terecht is gekomen dat we een ongelooflijke stap hebben gemaakt qua omzet en waardecreatie."