Carragher velt hard oordeel over Onana: "Ik vind hem echt een slechte keeper"

Carragher veilt hard oordeel over Onana:
6 september om 11:15

Jamie Carragher heeft in de podcast The Overlap Manchester United-doelman André Onana zwaar bekritiseerd en noemt hem 'echt slecht'. Erik ten Hag blijft de Kameroense keeper echter kansen geven. Dit tot zorgt voor verbazing bij de analist. 

Na de 3-0 nederlaag tegen Liverpool, waarbij Luis Díaz tweemaal scoorde en Mohamed Salah het derde doelpunt maakte, staat United nu veertiende in de Premier League. Ondanks de druk verdedigde CEO Omar Berrada de positie van Ten Hag: “Erik heeft onze volledige steun en we werken nauw met hem samen om het beste uit het team te halen.”

In The Overlap gaf Carragher zijn ongezouten mening over Onana. "Met de bal aan zijn voeten is hij best goed, maar ik vind hem echt een slechte keeper", zei de analist. De Liverpool-legende betwijfelde ook de speelstijl van United. "Alle topteams proberen op te bouwen van achteruit, maar United lijkt geen structuur te hebben. Het lijkt wel alsof spelers overal en nergens staan."

Ondanks deze kritiek blijft Ten Hag vertrouwen tonen in Onana, die eerder door de manager werd binnengehaald om de nieuwe nummer één onder de lat te worden.