Dit zijn de mogelijke tegenstanders van de Twente Vrouwen in de Champions League

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van de Twente Vrouwen in de Champions League

8 september om 10:15

FC Twente Vrouwen heeft zich na een overtuigende 5-0 overwinning op Valur geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van de UEFA Women's Champions League. In het tweeluik dat volgt, wordt bepaald of de ploeg de poulefase bereikt van het hoofdtoernooi. 

In de vorige kwalificatiewedstrijd tegen Valur werd al snel duidelijk dat Twente een maat te groot was voor de IJslandse ploeg. Charlotte Hulst opende de score en voegde kort voor rust haar tweede doelpunt toe. Nikee van Dijk scoorde tweemaal, en Kayleigh van Dooren maakte de vierde. Dankzij deze dominante zege kan Twente nu uitkijken naar een zware tegenstander in de beslissende ronde.

Wie zijn de mogelijke tegenstanders in de Champions League voor de Twente Vrouwen?

De mogelijke tegenstanders in de volgende ronde zijn inmiddels bekend. Twente kan het opnemen tegen sterke teams zoals Anderlecht (België), Servette FCCF (Zwitserland) en Hammarby (Zweden). Ook Galatasaray (Turkije), Celtic (Schotland), Mura (Slovenië) en Osijek (Kroatië) behoren tot de mogelijke opponenten.

De loting vindt maandag 9 september om 13.00 uur plaats. De wedstrijden in de laatste voorronde vinden plaats op 20/21 september en 28/29 september.