Antony staat voor een vertrek: deze Premier League-club wil hem overnemen

Antony staat voor een vertrek: deze Premier League-club wil hem overnemen
8 september om 14:47

Antony en Manchester United kennen geen gelukkig huwelijk. De Braziliaan komt maar weinig aan spelen toe en staat mogelijk voor een vertrek. VoetbalNieuws vertelt je welke Premier League-club de oud Ajacied wil aantrekken.

Antony heeft het lastig. De aanvaller van Manchester United werd voor bijna honderd miljoen euro binnengehaald, maar blijkt nog geen succes te zijn. Na twee seizoenen op Old Trafford lijkt de buitenspeler een miskoop te zijn, maar dat betekent niet dat er niemand interesse heeft in de Braziliaanse aanvaller.

Welke Premier League-club zet in op Antony?

Antony beschikt nog altijd over een hoop pluspunten. De aanvallers heeft de skills en is zeer snel. Caught Offside stelt daarom ook dat Newcastle United de Braziliaan in de winter wel wil overnemen. Anthony Elanga is transfertarget nummer één, maar mocht hij niet overkomen van Nottingham Forest, dan wil men Antony.

United begrijpt dat de aanvaller zelf weg wil. Antony mag voor ongeveer 45 miljoen euro vertrekken. Newcastle acht dat bedrag realistisch, ook omdat manager Eddie Howe gelooft dat hij de aanvaller weer aan de praat krijgt. Bij United staat Antony achter Amad Diallo en Alejandro Garnacho in de pikorde.