'Saudische club maakt van Antony topprioriteit na afketsen FC Barcelona-aanvaller'

'Saudische club maakt van Antony topprioriteit na afketsen FC Barcelona-aanvaller'

6 augustus om 20:20

Manchester United's vleugelaanvaller Antony is een topdoelwit voor het Saoedische Al-Nassr, volgens bronnen van Football Insider. De Saoedische Pro League-club heeft zijn aandacht verlegd naar de Braziliaanse international nadat een deal met Raphinha van FC Barcelona niet kon worden gesloten.

Antony, die sinds zijn transfer van 95 miljoen euro van Ajax in de zomer van 2022 moeite heeft gehad om te voldoen aan de verwachtingen en staat open voor een vertrek. Manchester United is bereid om hem te verkopen, zelfs als dit betekent dat ze verlies zullen maken op de Braziliaan. De club is ook bereid om Antony te laten vertrekken op huurbasis, mits zijn loon van £100.000 per week volledig wordt gedekt.

Al-Nassr, dat afgelopen zomer Cristiano Ronaldo aan hun selectie toevoegde, heeft dringend behoefte aan een nieuwe vleugelaanvaller. Naast Al-Nassr hebben ook andere clubs interesse getoond in Antony. Hij scoorde slechts elf doelpunten in 82 wedstrijden voor Manchester United, ondanks een veelbelovend debuut tegen Arsenal.

Erik ten Hag, de manager van Manchester United, blijft echter vertrouwen houden in Antony's potentieel. "Ik ga niet over het budget. Ik heb nooit een budget gehad. Bij United liggen de budgetten bij de eigenaren en het management," zei Ten Hag vorige maand.