Waar is Hongarije - Bosnië in de Nations League groep van Nederland te zien?

Waar en hoe laat wordt Hongarije - Bosnië in de Nations League uitgezonden?

10 september om 07:55

Ook de tweede groepswedstrijd van de Nations League-poule van Nederland gaat beginnen. Oranje neemt het in een clash op tegen Duitsland, maar ook Hongarije en nemen het tegen elkaar op. Waar en hoe laat is dat duel te volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Hongarije - Bosnië kijken

Beide landen kennen een moeilijke start in Groep A3 van de Nations League. Bosnië ging hard onderuit tegen Nederland, terwijl Hongarije hetzelfde lot onderging tegen Duitsland, waarbij het uiteindelijk 5-0 werd. Hierdoor staan beide teams nog op nul punten, maar Hongarije is hekkensluiter vanwege het doelsaldo. Voor beide landen is deze wedstrijd cruciaal om hun campagne te redden en de eerste punten binnen te halen.

Bosnië verkeert in slechte vorm en verloor de laatste zeven wedstrijden op rij. Hongarije daarentegen wist van de laatste zes duels twee wedstrijden te winnen, waaronder een belangrijk duel op het EK tegen Schotland. De landen speelden in het verleden tweemaal tegen elkaar, waarbij Hongarije beide keren als winnaar uit de bus kwam, in 2006 en 2007. Bosnië zal hopen die reeks te doorbreken.

Op welke zender is Hongarije - Bosnië te zien?

Hongarije - Bosnië wordt dinsdagavond 10 september 2024 om 20.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.