Waar en hoe laat wordt het inhaalduel tussen Ajax en Fortuna Sittard uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het inhaalduel tussen Ajax en Fortuna Sittard uitgezonden?
11 september om 11:00

Ajax en Fortuna Sittard nemen het woensdag 18 september tegen elkaar op in een inhaalwedstrijd van de derde speelronde. De wedstrijd werd eerder uitgesteld vanwege de Europese verplichtingen van Ajax. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax kwam tot dusver slechts twee keer in actie in de Eredvisie en kent een wisselvallige start van het seizoen met een overwinning tegen sc Heerenveen en een verrassende nederlaag tegen NAC Breda. De Amsterdammers hopen nu hun seizoen weer op de rails te krijgen. Fortuna Sittard daarentegen presteert uitstekend en staat met zes punten uit drie wedstrijden op de vijfde plek op de ranglijst Het belooft een interessante strijd te worden, waarbij Ajax op zoek gaat naar broodnodige punten en Fortuna zijn sterke vorm wil vasthouden.

Waar kun je Ajax - Fortuna Sittard live bekijken? 

Ajax - Fortuna Sittard begint op woensdag 18 september 2024 om 20:00 uur en is live te volgen op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.