Waar en hoe laat wordt Hoffenheim - Bayer Leverkusen in de Bundesliga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Hoffenheim - Bayer Leverkusen in de Bundesliga uitgezonden?
14 september om 15:49
Laatste update: 14 september om 15:49

Zaterdagmiddag staat een spannende Bundesliga-wedstrijd op het programma: Hoffenheim ontvangt Bayer Leverkusen. Beide ploegen begonnen hun seizoen met wisselend succes, waardoor deze wedstrijd cruciaal is voor hun vorm en positie in de competitie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Hoffenheim - Bayer Leverkusen in de Bundesliga

Leverkusen, de regerend landskampioen van Duitsland, kende een valse start na hun zege op Borussia Mönchengladbach. Een 2-3 thuisnederlaag tegen RB Leipzig betekende het einde van een indrukwekkende reeks van 35 competitiewedstrijden zonder verlies. De ploeg van trainer Xabi Alonso wil dit verlies snel vergeten, zeker met de zware uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Champions League op de horizon. Deze confrontatie zal daarom extra in de gaten worden gehouden door Nederlandse voetbalfans. Jeremie Frimpong, mogelijk de enige Nederlander op het veld, is echter een vraagteken vanwege privéredenen.

Hoffenheim begon de competitie met een overtuigende 3-2 overwinning op Holstein Kiel, maar ging vervolgens met 3-1 onderuit bij Eintracht Frankfurt. De club hoopt nu op herstel in eigen huis tegen een gehavend Leverkusen dat waarschijnlijk met een schuin oog naar hun Europese clash kijkt.

Waar wordt Hoffenheim - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Hoffenheim – Bayer Leverkusen begint zaterdag 14 september om 15.30 uur. De wedstrijd is live te volgen via Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.