Waar en hoe laat kun je Holstein Kiel - Bayern München in de Bundesliga kijken?

Waar en hoe laat kun je Holstein Kiel - Bayern München in de Bundesliga kijken?

14 september om 17:43
Laatste update: 14 september om 17:43

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een interessante Bundesliga-wedstrijd als Holstein Kiel het zaterdagavond opneemt tegen Bayern München. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Holstein Kiel - Bayern München kijken

Bayern München staat momenteel tweede in de Bundesliga na twee overwinningen: een 2-3 zege op VfL Wolfsburg en een 2-0 overwinning op SC Freiburg. Onder leiding van de nieuwe trainer Vincent Kompany, die Thomas Tuchel opvolgde, wil Bayern de titel veroveren. Na deze wedstrijd tegen Holstein Kiel wacht een belangrijk Champions League-duel thuis tegen Dinamo Zagreb. Bayern is daarnaast een van de Champions League-tegenstanders van Feyenoord dit seizoen.

Het gepromoveerde Holstein Kiel debuteert dit jaar in de Bundesliga, maar kent een moeizame start. De ploeg is nog puntloos na nederlagen tegen Hoffenheim en VfL Wolfsburg. Kiel zal hopen op een stunt tegen de Duitse grootmacht, maar het wordt een zware uitdaging tegen het in vorm verkerende Bayern München.

Waar wordt Holstein Kiel - Bayern München uitgezonden?

Holstein Kiel - Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 september 2024 om 18.30 uur. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.