Waar en hoe laat wordt AS Monaco - Barcelona in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt AS Monaco - Barcelona in de Champions League uitgezonden?

Vandaag om 10:25
Laatste update: om 10:25

Op donderdag 19 september treffen AS Monaco en FC Barcelona elkaar in de groepsfase van de Champions League. Beide ploegen hopen een goede start te maken in hun Europese campagne. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

AS Monaco - FC Barcelona in de Champions League

AS Monaco heeft al een mentale voorsprong na een duidelijke 0-3 overwinning op Barcelona in een oefenwedstrijd afgelopen zomer. Toch doet de Catalaanse grootmacht het uitstekend in de competitie onder leiding van Hansi Flick met vijf overwinningen op rij en een eerste plaats in La Liga. AS Monaco kent ook een solide seizoensstart en staat op de derde plek in de Ligue 1. De zomertransfer van Jordan Teze van PSV naar AS Monaco zorgt voor extra Nederlandse inbreng bij de thuisploeg.

Waar kun je AS Monaco - FC Barcelona live bekijken?

De wedstrijd tussen AS Monaco en FC Barcelona begint donderdag 19 september om 21.00 uur in het Stade Louis II. Je kunt de wedstrijd live volgen via Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.