Dit zegt Rick Karsdorp over zijn veel besproken transfer naar PSV

Dit zegt Rick Karsdorp over zijn veel besproken transfer naar PSV
13 september om 09:00
Laatste update: 13 september om 09:00

Rick Karsdorp reageert op de kritiek rondom zijn overstap naar PSV. Volgens de rechtsback hadden mensen ook geklaagd als hij voor Feyenoord had gekozen. Dat vertelt hij in een interview met het Eindhovens DagbladVoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Zijn overgang naar PSV zorgde voor verbazing, vooral vanwege zijn verleden bij Feyenoord, waarmee hij in 2017 kampioen werd. Karsdorp staat echter volledig achter zijn keuze. "Als ik naar Feyenoord was gegaan, hadden mensen om andere redenen geklaagd", aldus Karsdorp. Hij benadrukt dat PSV de juiste optie was, ondanks aanbiedingen uit het buitenland. "Ik kon ook naar Turkije, maar dit is een hele mooie sportieve kans voor mij."

Bij PSV voelde Karsdorp zich direct thuis. Hij kreeg een warm welkom en noemt de club een familieclub. De rechtsback is blij om weer in Nederland te zijn en kijkt uit naar de komende wedstrijden. Zijn debuut kan tegen NEC plaatsvinden.

Karsdorp is ook positief over de sportieve uitdagingen. De rechtsback kijkt uit naar de Champions League-wedstrijd tegen Juventus. "Dat schrikt me niet af. Ik heb daar al vaak gespeeld." De Champions League-wedstrijd tegen Juventus wordt gespeeld op dinsdag 17 september om 18.45 uur.