Zeven wedstrijden op vrijdag: waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?

Waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?
Vandaag om 09:45
Laatste update: om 09:45

Het is weer zover: bijna alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie komen vanavond in actie en de spanning is om te snijden. Met alle wedstrijden om 20.00 uur is het een avond vol spektakel voor de liefhebbers. Waar kun je deze wedstrijden kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?

De Keuken Kampioen Divisie dendert door. Ditmaal zullen er zeven wedstrijden op vrijdagavond gespeeld worden. De wedstrijden behoren tot speelronde twaalf. Onder andere nummer drie FC Den Bosch wacht een moeilijke uitwedstrijd. De winnaar van de eerste periode moet op bezoek bij VVV-Venlo in De Koel. Ook zal FC Volendam hopen de zegereeks voort te zetten thuis tegen FC Eindhoven.

Verder treedt ADO Den Haag aan tegen De Graafschap en Roda JC neemt het in eigen huis op tegen de talenten van Jong Ajax. De Amsterdammers zijn niet de enige die hun Jong team in actie zien op vrijdagavond, want ook Jong PSV, Jong AZ en Jong FC Utrecht staan op het programma. Al die wedstrijden zullen in het schakelprogramma te volgen zijn. 

De TV-gids van de KKD:

ESPN 1: Schakelprogramma
ESPN 2: VVV-Venlo - FC Den Bosch