Dit megabedrag had Barcelona kunnen verdienen: PSG bracht bod uit op Yamal

Dit megabedrag had Barcelona kunnen verdienen: PSG bracht bod uit op Yamal

15 september om 09:24

Paris Saint-Germain heeft afgelopen zomer geprobeerd om Lamine Yamal naar Parijs te halen. De aanvaller moest de nieuwe ster worden van de Franse formatie, maar de deal vond geen doorgang. VoetbalNieuws vertelt je hoeveel de Catalanen konden verdienen aan het supertalent.

Paris zag deze zomer Kylian Mbappé vertrekken. De Franse superster verliet transfervrij Parijs om vol voor een avontuur bij Real Madrid te gaan. De aanvaller was de volgende sterspeler die vertrok. Eerder trokken ook Neymar en Lionel Messi de deur achter zich dicht.

Hoeveel bood Paris Saint-Germain op Lamine Yamal?

Er kwam eerder al nieuws naar buiten dat Yamal hoog op het lijstje van Paris stond. De Spanjaard kreeg naar verluidt een megacontract voorgeschoteld, maar zelf wil hij enkel bij Barcelona spelen. In gesprek met Mundo Deportivo vertelt zaakwaarnemer Andy Bara, die onder meer Barça-spelers Dani Olmo en de vertrokken Mika Faye bijstaat, dat Paris een flink bod neerlegde in Catalonië. "Ik weet dat Barcelona een geweldig bod van PSG op Lamine Yamal ter waarde van ongeveer 250 miljoen heeft afgewezen."

Barcelona had flink wat financiële problemen op kunnen lossen met 250 miljoen euro, maar een recordtransfer werd afgeschoten. Beide Spaanse partijen zagen een vertrek niet zitten dus kon PSG op zoek naar een andere ster. Neymar is nog altijd de duurste speler in de geschiedenis. De Braziliaan verliet Barcelona voor PSG die 220 miljoen euro voor hem betaalde.