Waar wordt Bayern München - Dinamo Zagreb in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt Bayern München - Dinamo Zagreb in de Champions League uitgezonden?
15 september om 18:55

Het is eindelijk tijd voor de vernieuwde Champions League-opzet, en wat een start! Dinsdag 17 september begint Bayern München aan hun campagne in speelronde 1 tegen Dinamo Zagreb. Bayern, momenteel koploper in de Bundesliga, wil ook in Europa weer schitteren. Voor Dinamo Zagreb is het een nieuwe kans om zich te meten met de Europese top. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Bayern München - Dinamo Zagreb in de Champions League

Bayern München verkeert in topvorm in de Bundesliga en hoopt dat door te trekken naar de Champions League. Met sterspelers als Harry Kane en Leroy Sané wil de Duitse grootmacht een gooi doen naar de Europese titel. Dinamo Zagreb staat derde in Kroatië, maar wist zich overtuigend te plaatsen voor de Champions League door in de play-offs Qarabag te verslaan. Een stunt tegen Bayern zou een droomstart betekenen in dit prestigieuze toernooi.

Bayern München – Dinamo Zagreb begint dinsdag 17 september om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 5. Een deel van de wedstrijd is ook te zien op het schakelprogramma van het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.