Waar wordt Young Boys - Aston Villa in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt Young Boys - Aston Villa in de Champions League uitgezonden?
17 september om 17:40
Laatste update: 17 september om 17:40

Dinsdagavond begint de eerste speelronde van de vernieuwde Champions League met de wedstrijd tussen Young Boys en Aston Villa. Aston Villa, momenteel vijfde in de Engelse Premier League, debuteert in de Champions League, maar heeft in het verleden al de Europacup I gewonnen. Young Boys werd vorig seizoen nog kampioen van Zwitserland, maar kent een dramatische start van het nieuwe seizoen en staat momenteel laatste in de Zwitserse competitie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Young Boys - Aston Villa in de Champions League

Aston Villa is sterk begonnen aan de Premier League met negen punten uit vier wedstrijden. De ploeg van Unai Emery hoopt deze goede vorm door te trekken in hun eerste Champions League-campagne. Voor Young Boys is het tegen Aston Villa de kans om vertrouwen te tanken na hun slechte start in de nationale competitie.

Hoe laat begint Young Boys - Aston Villa?

Young Boys – Aston Villa begint dinsdag 17 september om 18.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.