Waar en hoe laat wordt Atalanta - Arsenal in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Atalanta - Arsenal in de Champions League uitgezonden?

15 september om 23:36

Donderdag 19 september staat Atalanta tegenover Arsenal in speelronde één van de vernieuwde Champions League. Arsenal is dit seizoen uitstekend begonnen en staat momenteel tweede in de Premier League, terwijl Atalanta, met Marten de Roon in de gelederen, als regerend Europa League-winnaar op zoek is naar succes in het miljardenbal. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Atalanta - Arsenal in de Champions League

Arsenal, met tien punten uit vier wedstrijden, komt vol vertrouwen naar Bergamo, mede dankzij hun 0-1 overwinning in de North London Derby tegen Tottenham afgelopen zondag. Atalanta staat momenteel achtste in de Serie A en wil in de Champions League laten zien waarom ze vorig seizoen de Europa League wisten te winnen.

Waar wordt Atalanta - Arsenal uitgezonden?

Atalanta – Arsenal begint donderdag 19 september om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De wedstrijd is ook deels te volgen via het schakelprogramma op Ziggo Sport 4. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.