Dit zegt Rensch over een mogelijke contractverlenging bij Ajax

Dit zegt Rensch over een mogelijke contractverlenging bij Ajax

17 september om 07:40

Devyne Rensch, kind van de club, heeft nog geen besluit genomen over het verlengen van zijn aflopende contract bij Ajax. De rechtsback, die al 136 wedstrijden heeft gespeeld voor de Amsterdammers, benadrukt dat hij in gesprek blijft met de club. VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

"Ik ben een kind van de club. Het zou raar zijn als ze niet willen verlengen", zegt Rensch in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij geeft aan dat zijn zaakwaarnemer vooral contact heeft met technisch directeur Alex Kroes. Hoewel de onderhandelingen lopen, blijft het onzeker wanneer de deal rondkomt. "Wanneer, hoe of wat, weet ik niet. We gaan het zien", aldus Rensch.

Rensch wil voorkomen dat hij gratis vertrekt. Hij haalde daarbij de situatie van Ryan Gravenberch aan, die in 2022 benadrukte dat hij niet transfervrij wilde vertrekken. "Zo denk ik ook. Ik wil heel graag dat Ajax een mooi bedrag aan mij verdient als ik vertrek. Maar ik kan niet blind bijtekenen. Alle puzzelstukjes moeten eerst goed vallen."

Ajax hoopt het contract snel open te breken, maar voorlopig is het afwachten of de verdediger een akkoord bereikt met de club.