'Feyenoord-aanwinst wil meer speeltijd en vraagt om uitleg'

'Feyenoord-aanwinst wil meer speeltijd en vraagt om uitleg'

17 september om 15:24

Feyenoord-aanvaller Julián Carranza heeft intern bij de club om duidelijkheid gevraagd over zijn speeltijd. De Argentijn kwam afgelopen zomer over van Philadelphia Union, maar na vijf wedstrijden in de Eredivisie heeft hij nog nauwelijks minuten gemaakt. Clubwatcher Mikos Gouka meldt in het Algemeen Dagblad dat Carranza zich afvraagt wanneer hij zijn kans krijgt.

"Nadat hij bij de wedstrijd tegen PEC Zwolle alleen maar mocht warmlopen, vroeg de spits intern wel even wanneer zijn kans zou komen", aldus Gouka. Carranza werd naar Rotterdam gehaald met het oog op een mogelijk vertrek van Santiago Giménez, maar omdat de Mexicaan is gebleven, zit de Argentijn voorlopig op de bank.

Naast Giménez heeft trainer Brian Priske ook nog Ayase Ueda als optie in de spits, wat de kansen van Carranza verder beperkt. Gouka analyseert dat. "Te Kloese was ook over Carranza duidelijk. Die werd transfervrij vanuit de MLS naar Rotterdam gehaald omdat de kans groot was dat Giménez zou worden verkocht."

Carranza is nu de derde spits van Feyenoord. Hoewel hij zijn debuut maakte tegen FC Groningen, verliep dat zonder succes. Er werd in de slotfase met 2-2 gelijkgespeeld.