'PSV kreeg transfervrije Perisic via via aangeboden, contractduur bekend'

'PSV kreeg transfervrije Perisic via via aangeboden, contractduur bekend'
17 september om 18:35

PSV weet na de sluiting van de transfermarkt toch nog een grote naam te strikken: Ivan Perisic. De Kroatische aanvaller, bekend van zijn periodes bij Internazionale en Tottenham Hotspur, had geen club meer en was daardoor transfervrij. Door blessures binnen de selectie, zoals die van Hirving Lozano, en het mogelijke vertrek van Lozano in de winter, besloot PSV dat extra versterking welkom was. Perisic wordt naar verwachting snel gepresenteerd in Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad had technisch directeur Earnest Stewart nog wat financiële ruimte over om de selectie te versterken. Perisic werd via tussenpersonen aangeboden en PSV zag mogelijkheden in het halen van de ervaren aanvaller. Met zijn ervaring en veelzijdigheid kan hij een belangrijke rol spelen, zowel op de flanken als in de aanval. Financieel was de deal tevens aantrekkelijk, omdat Perisic transfervrij beschikbaar was na zijn vertrek bij Tottenham.

'Eenjarig contract ligt klaar'
Ondanks zijn zware knieblessure, die hem zeven maanden aan de kant hield, wist Perisic terug te komen en speelde hij afgelopen zomer nog op het EK. Hoewel hij niet meer kan worden ingeschreven voor de Champions League-groepsfase, kan hij in februari beschikbaar zijn als PSV zich eventueel plaatst voor de tussenronde. De club hoopt dat Perisic snel een contract voor één jaar tekent en zich bij de selectie voegt.