Opstelling Feyenoord voor het Champions League duel met Bayer Leverkusen

Opstelling Feyenoord: Priske voert wijzigingen door en start met een debutant

Vandaag om 17:40

De opstelling van Feyenoord voor het Champions League-duel met Bayer Leverkusen is bekend. Trainer Brian Priske kiest voor wijzigingen in alle linies en laat daarbij Hwang In-beom debuteren. De wedstrijd begint om 18.45 uur in De Kuip.

Ten opzichte van het duel met FC Groningen besluit Priske één wijziging achterin door te voeren. Gijs Smal is naar de bank verwezen en Gernot Trauner komt voor hem in de plaats in het elftal. Daarnaast zal de gedebuteerde Jordan Lotomba wederom op de rechtsachter starten. Ian Beelen en Trauner staan in het centrum van de verdediging en daarmee is Dávid Hancko de nieuwe linksback. Timon Wellenreuther staat tussen de palen.

Op het middenveld is er dus een debutant. Hwang zal debuteren en doet dat naast Quinten Timber en Ramiz Zerrouki. Zowel Gjivai Zechiël als Chris-Kévin Nadje zijn daardoor naar de bank verwezen. Vlak voor het duel werd bekend dat Hwang speelgerechtigd was en de Deen kiest ervoor hem meteen voor de leeuwen te gooien.

Voorin krijgen Igor Paixão en Santiago Gimenez wederom een basisplek. De twee speelden alle wedstrijden tot nu toe, maar krijgen wederom een nieuwe rechtsbuiten erbij. Bart Nieuwkoop werd als rechtsbuiten gebruikt tegen FC Groningen, maar Antoni Milambo vervangt hem op die positie.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Trauner, Beelen, Hancko, Hwang, Zerrouki, Timber, Milambo, Gimenez, Paixão