Dit zegt Hwang In-beom over zijn debuut bij Feyenoord tegen Leverkusen

Dit zegt Hwang In-beom over zijn debuut bij Feyenoord tegen Leverkusen
19 september om 21:35

Hwang In-beom mocht donderdagavond verrassend genoeg aan de aftrap verschijnen bij Feyenoord in de Champions League tegen Bayer Leverkusen. De Zuid-Koreaan kijkt na afloop bij Ziggo Sport met gemengde gevoelens terug op zijn debuut voor de Rotterdamse club. 

"We wisten dat het lastig ging worden, maar thuis mogen we niet zo spelen", aldus Hwang na de 0-4 nederlaag tegen Leverkusen. De middenvelder ziet na de wedstrijd genoeg verbeterpunten bij Feyenoord. "We moeten reflecteren, want we hebben nog veel wedstrijden te gaan in de competitie en in de Champions League. We geven de goals te makkelijk weg. In de Champions League mag je de doelpunten niet zo weggeven."

Hwang wijt de nederlaag niet alleen aan de weggegeven kansen, maar ook aan de kansen die Feyenoord niet benutte. "De kansen die je krijgt moet je benutten anders word je bestraft. We zouden beter moeten zijn en de kansen moeten benutten. We kunnen niet treuren want er komen wedstrijden aan."

Op zijn eigen debuut kijkt Hwang terug met gemengde gevoelens. "Ik was heel blij dat ik mijn debuut mocht maken, maar ik voel mij schuldig naar de fans die naar het stadion kwamen om ons te supporten. Ik kijk er nu naar uit uit om mijn debuut in de competitie te maken."