Zo blikt Feyenoord-coach Priske vooruit op het thuisduel met NAC

Dit verwacht Feyenoord-coach Priske van het thuisduel met NAC Breda
Vandaag om 14:25
Laatste update: om 14:25

Na de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen in de Champions League is Feyenoord-trainer Brian Priske alweer volop bezig met de voorbereiding op het Eredivisieduel tegen NAC Breda. Zondag speelt Feyenoord in De Kuip tegen de promovendus, die voor het eerst in zes jaar weer op het hoogste niveau terug is. NAC maakte in de openingsweken van het seizoen indruk door onder meer Ajax te verslaan.

Feyenoord wil zondag de teleurstelling van het 0-4 verlies tegen Bayer Leverkusen achter zich laten. Priske zag desondanks positieve aspecten die hij meeneemt naar de wedstrijd tegen NAC. Hij prees vooral het sterke optreden van Antoni Milambo, het debuut van In-Beom Hwang en de betere tweede helft van het team.

"Die positieve punten moeten we meenemen naar zondag. Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten die dit team heeft en geloof dat we beter gaan presteren", zei Priske tegenover de clubmedia. "Dat het snel beter moet weten we allemaal, want de wedstrijden volgen elkaar snel op. Het is duidelijk dat we overwinningen nodig hebben, dat gaat het proces versnellen om met deze vernieuwde groep te groeien."

Op de training van vrijdag sloot Hugo Bueno weer aan bij de groep, maar voor de wedstrijd tegen NAC komt het nog te vroeg. Priske hoopt snel weer over hem te kunnen beschikken. Ondertussen is het nog onzeker of Bart Nieuwkoop zondag in actie kan komen. Hij viel in de uitwedstrijd tegen FC Groningen van vorige week zaterdag geblesserd uit.