Opgelet: dit is wanneer Memphis zijn debuut kan gaan maken voor Corinthians

Opgelet: dit is wanneer Memphis zijn debuut kan gaan maken voor Corinthians
Vandaag om 16:50

Memphis Depay staat mogelijk voor zijn debuut in Brazilië. De aanvaller transfereerde onlangs naar Corinthians en VoetbalNieuws vertelt je wanneer de aanvaller mogelijk zijn eerste minuten kan gaan maken.

Memphis maakte onlangs een spraakmakende transfer. Waar in Nederland veel ophef was over de Europa-exit van Memphis, heerst er in Brazilië ongeloof. Het binnenhalen van de Nederlander is een transferstunt van jawelste en het in nu aan de aanvaller om Corinthians te behoeden van degradatie.

Wanneer kan Memphis zijn debuut maken voor Corinthians?

Meu Timão, de bijnaam van Corinthians, speelt zaterdagavond tegen AC Goianiense. Memphis is van de partij en kan zijn debuut maken. Of hij daadwerkelijk gaat spelen, is nog niet duidelijk, maar de mogelijkheid bestaat. De Nederlander speelde al drie maanden geen officieel duel sinds zijn blessure bij het Nederlands elftal op het EK. Aangezien Corinthians onder de degradatiestreep staat en er al 26 van de 38 wedstrijden gespeeld zijn, zit de druk er flink op.

De wedstrijd tussen Corinthians en Goianiense is live te zien op ESPN 4. Vanaf 21.00 uur bent u daar en in het liveblog van VoetbalNieuws aan het goede adres.