Dit zegt Klaassen over een eventueel tussenjaar bij Ajax dit seizoen

Dit zegt Klaassen over een eventueel tussenjaar bij Ajax dit seizoen

Vandaag om 09:40

Davy Klaassen wil niets horen over een tussenjaar bij Ajax, ondanks het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De 31-jarige middenvelder blijft positief en gelooft dat er veel groei zit in de ploeg. Klaassen redde met zijn treffer een punt voor Ajax, maar blijft strijdbaar over een hoge eindklassering. 

Klaassen erkende na afloop dat Ajax het moeilijk had tegen Go Ahead Eagles, maar vindt een tussenjaar onacceptabel. "Dat kan niet bij een club als Ajax", liet hij weten bij ESPN. Hij ziet genoeg potentie in de huidige selectie om te blijven strijden voor betere resultaten. "We zitten in een stijgende lijn", benadrukte hij.

De analisten voorspellen dat Ajax dit seizoen niet hoger dan de derde plek kan eindigen, maar Klaassen is het daar niet mee eens. "Zij mogen dat zeggen, maar ik geloof dat wij meer kunnen", zei hij zelfverzekerd. Hij vindt dat de ploeg zich elke wedstrijd moet bewijzen en moet zorgen dat de critici ongelijk krijgen.

Volgens Klaassen komt succes niet alleen door talent, maar vooral door hard werken. Hij kijkt tevreden terug op zijn doelpunt, dat volgens hem het resultaat is van intensieve training. "Zo’n goal komt niet uit de lucht vallen", vertelde de middenvelder.