Dit zegt Rick Karsdorp over zijn ruzie met Mourinho en contact met Feyenoord

Rick Karsdorp over Feyenoord, AS Roma, José Mourinho en PSV Eindhoven
22 september om 21:50

Rick Karsdorp heeft zijn debuut gemaakt voor PSV, maar wilde alleen nog maar naar de toekomst kijken. De ruzie met José Mourinho wil hij achter zich laten, maar Feyenoord blijft altijd in zijn hart. Wat zegt Karsdorp over deze onderwerpen? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

Dertig minuten speeltijd kreeg Karsdorp van Peter Bosz. Op bezoek bij Fortuna Sittard wisten de Eindhovenaren met 1-3 te winnen door treffers van Malik Tillman (tweemaal) en Luuk de Jong. Voor de rechtsachter was het zijn comeback in het Nederlandse voetbal, want sinds zijn vertrek bij Feyenoord keerde Karsdorp niet meer terug in de Eredivisie. De laatste wedstrijd die hij speelde in Nederland was een duel voor de Rottterdammers in 2020.

Wat zegt Karsdorp over AS Roma, José Mourinho en Feyenoord?

"We hebben een goede band gehad, die is alleen na onze ruzie minder geworden", spreekt Karsdorp voor de camera van ESPN over zijn relatie met Mourinho. De Nederlander werd door de Portugees na die ruzie uit de selectie gezet. "Er is eigenlijk niet heel veel gebeurd. Ik moest uiteindelijk weg bij de club. Andere mogen invullen aan wie het lag, maar het lag niet aan mij. Helaas is er nog wat tussen mij en de fans gebeurd, dat kan ook te maken hebben met wat Mourinho heeft gezegd. Ik wil nu naar de toekomst kijken."

In Nederland voetbalde Karsdorp slechts voor Feyenoord, maar met zijn debuut voor PSV is daar een club bijgekomen. De verdediger kon laten weten dat de Rotterdammers ditmaal niet bij hem aanklopten. "Nee. Iedereen weet dat ik een Feyenoorder ben. Er is vorig jaar contact geweest. Twee jaar geleden ook. Uiteindelijk bleef ik bij Roma. Nu kwam PSV en toen was mijn keuze snel gemaakt. Het is de kampioen van Nederland."