Waar en hoe laat wordt Liverpool - West Ham United in de League Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Liverpool - West Ham United in de League Cup uitgezonden?

Vandaag om 18:35

Woensdagavond staan Liverpool en West Ham United tegenover elkaar in de derde ronde van de League Cup. Liverpool, dat onder leiding staat van Arne Slot, stroomt nu pas in het toernooi in. West Ham United versloeg eerder AFC Bournemouth met 1-0 en verzekerde zich zo van een plek in deze ronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Liverpool - West Ham United in de League Cup

Liverpool is dit seizoen sterk begonnen in de Premier League en staat momenteel tweede met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Met een sterke selectie, waarin onder andere de Nederlanders Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo spelen, hoopt Liverpool ook in de League Cup ver te komen. West Ham United kent een lastigere start en staat met vier punten op de veertiende plek. Toch kan de ploeg van Crysencio Summerville wellicht voor een verrassing zorgen in deze knock-outwedstrijd.

Hoe kun je Liverpool - West Ham United kijken?

Liverpool – West Ham United begint woensdag 25 september om 21.00 uur op Anfield en is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.